Apple AirPods Max ujrzały światło dzienne!
Apple AirPods Max dość niespodziewanie ujrzały światło dzienne. Czym dokładnie się wyróżniają oraz czy warto się na nie zdecydować?
2021-06-28, 07:24

Nowe Apple AirPods Max, czyli specyfikacja produktu

Na to z pewnością czekali wszyscy fani amerykańskiej marki. Apple AirPods Max pod kilkoma względami zaskakują i z pewnością znów zawojują rynek. Co dokładnie je wyróżnia?

Premiera, na którą czekaliśmy

Wysoka jakość wykonania, niewielki nacisk na głowę oraz znakomite parametry techniczne. Właśnie tym cechuje się nowy produkt Apple'a, wyposażony w naprawdę nowatorskie technologie. Wszystko po to, aby zapewnić użytkownikom doskonałe wrażenia podczas odsłuchiwania utworów. Aby było to możliwe, marka postawiła także na długi czas użytkowania, co oznacza nawet 20 godzin słuchania muzyki i oglądania filmów, a także wyjątkowo krótki czas ładowania. Wystarczy bowiem zaledwie 5 minut, aby Apple AirPods Max mogły być używane przez dodatkowe 1,5 godziny.

Apple AirPods Max

Cena oraz czas oczekiwania - będziecie zaskoczeni!

Kluczowym aspektem dla Klientów jest oczywiście również cena. Model ten ma kosztować 2799 zł, przy czym warto dodatkowo zaznaczyć, że czas oczekiwania może wynieść nawet do 14 tygodni! Mimo to nie wydaje się, aby zagorzali fani marki chcieli zrezygnować ze słuchawek, które zdecydowanie wyróżniają się na rynku.

Jak widać Nowe Apple AirPods Max to produkt, na który warto oczekiwać. Jednak także potencjalni Klienci będą musieli poczekać na możliwość ich użytkowania i to nawet kilkanaście tygodni. Choć jak wskazuje specyfikacja techniczna, zdecydowanie warto to zrobić, aby móc cieszyć się naprawdę wyjątkową jakością dźwięku.